Klassiga pick up lines för lärare som får betyg A+!

För dem som tillbringar sina dagar med att forma unga sinnen, kan det vara skönt med lite lättsamhet nu och då. Även lärare behöver ett skratt, lite romantik och kanske en chans att finna kärlek. Så, oavsett om du är en lärare som letar efter något roligt att säga till din partner hemma, eller om du bara vill ha ett skratt med dina kollegor, här är några av de bästa pick up lines skapade speciellt för lärare.

9 Klassiga Pick Up Lines för Lärare

 1. ”Är du en matematikbok? För du har löst alla mina problem.”
 2. ”Om jag kunde ge dig ett betyg skulle du definitivt få A+ i att få mitt hjärta att slå snabbare.”
 3. ”Ditt leende lyser upp klassrummet mer än en overheadprojektor.”
 4. ”Jag är kanske inte din elev längre, men jag har fortfarande mycket att lära av dig.”
 5. ”Är du en ordbok? För du lägger till mening i mitt liv.”
 6. ”Om kärlek vore en skrivuppgift, skulle du vara mitt exempel på perfektion.”
 7. ”Möten på lärarrummet har aldrig varit så lockande som när du är där.”
 8. ”Du måste vara historielärare, för varje gång jag ser dig känner jag att våra stjärnor har korsats förr.”
 9. ”Jag kanske inte kan skriva dikter som Shakespeare, men med dig känner jag mig inspirerad att försöka.”

Fler pick up lines

 1. ”Om blickar kunde ge betyg, skulle du alltid få högsta poäng i mitt klassrum.”
 2. ”Är du en uppsats? För varje gång jag ser dig känner jag att jag behöver granska varje detalj.”
 3. ”Du och jag är som pennan och pappret – bäst när vi arbetar tillsammans.”
 4. ”Om kärlek var en lektion, skulle du vara huvudämnet.”
 5. ”Du har lärt mig så mycket, men jag har ännu inte listat ut hur man fångar ditt hjärta.”
 6. ”Tack vare dig, ser jag fram emot varje skoldag.”
 7. ”Om du var en bok i mitt bibliotek, skulle jag aldrig lämna tillbaka dig.”
 8. ”Jag kanske är bra på att undervisa, men det är du som lär mig vad kärlek verkligen är.”
 9. ”Är du en lärobok? För jag kan inte sluta bläddra i dina sidor.”
 10. ”Dina ögon har mer historier än alla böcker i mitt klassrum.”

Se även: De absolut bästa pick up lines för Tinder på svenska

Avslutning på dessa roliga raggningsrepliker för lärare

Att vara lärare innebär ofta långa dagar, tuffa utmaningar och konstant ansträngning för att ge sina elever det bästa. Men det betyder inte att man inte kan ha lite skoj på vägen. Dessa pick up lines är designade för att ge lärare ett leende, och kanske, om stjärnorna står rätt, leda till något mer. Så oavsett om du använder dem för att skapa ett skratt i lärarrummet, eller för att charma den speciella någon, kom ihåg att när det kommer till kärlek och relationer, är det alltid bäst att vara autentisk och sann mot sig själv. Och vem vet, kanske en av dessa linjer leder till ditt eget lyckligt för alltid.


Nu när du har läst färdigt vår artikel om pick up lines för lärare kanske du vill skratta lite mer med hjälp av följande artiklar:

Lämna en kommentar