25 bästa pick up lines för studenter

Att hitta någon att prata med eller dejta kan ibland kännas som en omöjlig uppgift. Särskilt när man är mitt uppe i studier och plugg. Men, att använda en rolig och kreativ pick-up line kan ofta bryta isen och skapa en naturlig inledning till en konversation. I den här artikeln har jag samlat 25 av de bästa pick-up lines för studenter. Oavsett om du vill imponera på någon i din klass eller få upp ögonen för en snygg labpartner, så finns det något för alla här. Så, läs vidare och låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta isbrytaren för ditt nästa möte med din crush.

25 bästa pick up lines för studenter

 1. Du ser ut som en tenta som jag skulle vilja få ett A på.
 2. Jag skulle vilja ta med dig hem och plugga dig hela natten.
 3. Vill du vara min labpartner? För jag tror att vi skulle ha explosiv kemi tillsammans.
 4. Jag skulle vilja ta med dig till biblioteket och shh… inte säga något.
 5. Kan jag få kopiera dina anteckningar? För jag tror att jag förlorade mitt telefonnummer till dig.
 6. Du är som en tenta jag inte är redo för, men jag måste försöka ändå.
 7. Kan jag köpa dig en kaffe? För jag tror att du behöver en energi-boost för att hålla dig uppe hela natten och plugga.
 8. Jag skulle vilja fråga dig om ett projekt, men jag kan inte sluta tänka på hur sött du är.
 9. Du är som en bok som jag bara vill bläddra i hela natten.
 10. Vill du vara min bok? För jag vill att du ska vara min bästa vän.
 11. Kan jag få ditt nummer? För jag tror att du är ett viktigt nummer i mitt liv.
 12. Du är som en formel som jag inte kan lösa. Kan du hjälpa mig att räkna ut vad som gör dig så speciell?
 13. Vill du höra en rolig skämt om kemiska reaktioner? Två element går in i en bar, en kommer ut som en förening.
 14. Du är som en uppsats som jag inte kan sluta tänka på. Jag tror att jag måste läsa den om och om igen.
 15. Vill du vara min privata lärare? För jag tror att jag kan lära mig mycket av dig.
 16. Kan jag få låna dina anteckningar? För jag tror att jag har glömt mitt nummer till dig.
 17. Du är som en rolig bok som jag vill läsa om och om igen.
 18. Kan jag få ett A på din tenta? För jag tror att du är en genialisk student.
 19. Jag skulle vilja ha din åsikt om det här ämnet. För jag tror att du har en unik synvinkel.
 20. Du är som en mattebok jag inte kan sluta tänka på. Kan jag få studera dig?
 21. Vill du gå på en föreläsning med mig? För jag tror att vi kan ha roligt tillsammans.
 22. Kan jag få plugga med dig? För jag tror att vi kan ha kul tillsammans.
 23. Du är som en tenta som jag inte kan sluta tänka på. Kan jag få ditt nummer?
 24. Vill du hjälpa mig att lösa den här uppgiften? För jag tror att du är mycket kunnig.
 25. Du är som en formel jag inte kan lösa. Men jag tror att vi kan ha kul medan vi försöker.

Tack!

Vi hoppas att dessa pick-up lines har inspirerat dig att vara lite mer modig och kreativ när du försöker få kontakt med någon speciell under din studietid. Kom ihåg att det viktigaste är att ha kul och vara dig själv när du pratar med någon. Var inte rädd för att skratta åt dig själv och vara lite pinsam, det är oftast det som gör en person minnesvärd. Om du tyckte om artikeln, så dela den gärna med dina vänner och lämna en kommentar nedan om dina egna favorit pick-up lines. Tack för att du läste!

Du kanske också vill läsa:


Lämna en kommentar