23 Bästa Pick Up Lines För Blyga

Att hitta någon att prata med eller dejta kan ibland kännas som en utmaning, särskilt om man är blyg, då kan en av våra Bästa Pick Up Lines För Blyga passa perfekt! Men med rätt verktyg kan det bli lättare att ta det första steget och börja en konversation.

23 Bästa Pick Up Lines För Den Blyge

Här är de 23 Bästa Pick Up Lines För Blyga:

 1. ”Ursäkta mig, skulle du kunna ge mig en kort lista över vad du tycker är viktigt i en partner? Jag försöker förbättra min chans att hitta någon som är perfekt för mig.”
 2. ”Hej, jag undrar om jag kunde få ditt telefonnummer, så att jag kan ringa dig och bjuda ut dig på middag senare?”
 3. ”Ursäkta mig, skulle du kunna hjälpa mig med mina matematikläxor? Jag har svårt med det här numret – ditt telefonnummer.”
 4. ”Hej, jag är lite blyg, men jag undrar om jag kan bjuda dig på en kaffe eller något annat?”
 5. ”Ursäkta mig, men jag kände att jag var tvungen att säga hej till dig. Jag kan inte sluta tänka på dig.”
 6. ”Hej, jag gillar ditt leende. Skulle du vilja ha en drink med mig?”
 7. ”Ursäkta mig, men jag kunde inte låta bli att märka att vi båda står här ensamma. Skulle du vilja prata?”
 8. ”Hej, jag är ny här och försöker träffa nya människor. Skulle du vilja visa mig runt?”
 9. ”Ursäkta mig, men jag undrar om jag kan få ditt namn? Jag tror att jag kommer att behöva det för att kunna presentera dig för mina vänner senare.”
 10. ”Hej, jag undrar om jag kan få din åsikt om en sak. Jag undrar om jag skulle passa bra som din dejt?”
 11. ”Ursäkta mig, men jag undrar om du har en minut att prata? Jag skulle gärna lära känna dig lite bättre.”
 12. ”Hej, jag såg dig och tänkte att jag skulle ta chansen att säga hej. Jag hoppas att du inte tycker att det är för direkt.”
 13. ”Ursäkta mig, men jag undrar om jag kan få köpa dig en drink eller något att äta?”
 14. ”Hej, jag undrar om du skulle kunna hjälpa mig med en sak. Jag försöker träffa någon speciell, och jag tror att du kan vara den personen.”
 15. ”Ursäkta mig, men jag tycker att du ser ut som en person som har bra smak. Skulle du vilja rekommendera en bra bok eller film för mig?”
 16. ”Hej, jag är lite blyg, men jag undrar om jag kan få ditt telefonnummer? Jag skulle vilja ringa dig och fråga om du vill gå ut och äta någon gång.”
 17. ”Ursäkta mig, men jag undrar om jag kan få ditt namn? Jag vill inte fortsätta kalla dig ’den snygga personen där borta’

Tack!

Vi hoppas att dessa 23 pick up lines har gett dig inspiration och mod att ta första steget och inleda en konversation med någon du gillar. Att vara blyg är helt normalt, men det betyder inte att du måste missa chansen att träffa nya människor och potentiella dejter. Använd dessa pick up lines som verktyg för att starta en rolig och intressant konversation. Kom ihåg att det viktigaste är att vara dig själv och ha kul! Om du gillade artikeln, så dela den gärna med dina vänner och lämna en kommentar nedan med dina egna favorit pick up lines. Tack för att du läste!

Du kanske också vill läsa:


Lämna en kommentar