15 bästa Pick up Lines för baren

Här är de 15 bästa pick up lines för baren som kan användas under en kväll ute på stan. Tänk på att pick-up lines kan vara roliga och lättsamma, men det är viktigt att visa respekt och vara lyhörd för den person du pratar med. Ha kul och lycka till! 🍺

Bästa pick up lines för baren

 1. ”Är du en trollkarl? För varje gång jag ser dig försvinner alla andra.”
 2. ”Hej, jag är inte en fotograf, men jag kan verkligen se oss tillsammans.”
 3. ”Får jag låna en karta? För jag har just gått vilse i dina ögon.”
 4. ”Finns det Wi-Fi här? För jag känner en stark koppling mellan oss.”
 5. ”Du måste vara en snöstorm, för jag har blåst bort i din aura.”
 6. ”Tror du på kärlek vid första ögonkastet eller måste jag gå förbi igen?”
 7. ”Om du vore en grönsak skulle du vara en söt-potatis 🍠.”
 8. ”Känner du igen mig? Jo, jag är personen du har drömt om.”
 9. ”Är du en fiskare? 🎣 För du har fångat mitt intresse.”
 10. ”Har du en namnlapp? För jag skulle vilja veta vad jag ska ropa efter dig när du går.”
 11. ”Tjänstgör du som en magnet? För jag känner en stark dragningskraft mellan oss.”
 12. ”Hej, jag är en tidsresenär som kommer från framtiden. Jag är här för att träffa dig.”
 13. ”Kan jag få låna din hand? Jag vill se om mitt hjärta 💘 slår lika snabbt som ditt.”
 14. ”Kan jag följa med dig hem? Min app säger att vi är perfekta för varandra.”
 15. ”Har du en extra plats bredvid dig? För mitt hjärta verkar vilja sitta där.”

Roliga bar pick up lines

Här är några roliga och charmiga bar pick up lines som kan få personen att skratta och öppna upp för en konversation:

 • ”Om du vore en drink, vad skulle du vara? För mig ser du ut som en riktig ’Fångad i strålkastarljuset’.” Detta kan leda till en intressant konversation om drinkar och personliga preferenser.
 • ”Tror du på kärlek vid första ögonkastet, eller ska jag gå förbi här igen?” Klassisk och med en humoristisk twist som visar att du inte tar dig själv för allvarligt.
 • ”Jag är inte så bra på matte, men jag är ganska säker på att du och jag tillsammans blir bättre än pi.” För de som uppskattar en nördig twist.
 • ”Här var det trångt, men jag kan ge dig lite utrymme att andas i mitt hjärta.” Sött och lite cheesy, men definitivt minnesvärt.
 • ”Jag har glömt mitt telefonnummer, kan jag få låna ditt?” En klassisk replik med en rolig vändning.
 • ”Jag beställde en öl, men jag fick något ännu bättre – utsikten av dig.” En komplimang gömd i en raggningsreplik kan vara en vinnare.
 • ”Om du var en grönsak, skulle du vara en söt-potatis.” För den som gillar ordlekar och en gnutta gullighet.
 • ”Jag är inte säker på vad du gör mot mig, men varje gång jag ser på dig, får jag plötsligt väldigt bra smak i musik.” För den som vill införa en gemensam intressepunkt som musik i konversationen.

Viktigt och tänka på vid användning av pick up lines i en bar

Användning av pickup lines kan vara roligt och spännande, men det är viktigt att tänka på några saker för att säkerställa en positiv och respektfull upplevelse för alla inblandade:

 • Läs av situationen: Se till att personen du pratar med verkar vara öppen för att interagera och inte är upptagen eller ointresserad.
 • Visa respekt: Kom ihåg att alla människor förtjänar respekt och att använda pickup lines som är vulgära, kränkande eller nedlåtande kan göra att personen känner sig obekväm.
 • Var ärlig: Försök att vara genuin och ärlig i dina intentioner. Om du är ute efter att skapa en anslutning, visa uppriktigt intresse för personen och deras liv.
 • Anpassa dig: Om en pickup line inte fungerar eller om personen verkar ointresserad, var beredd att anpassa dig och ändra ämnet eller avsluta konversationen artigt.
 • Humor: Pickup lines kan vara roliga och underhållande, så använd dem med glimten i ögat och försök att få personen att skratta. Undvik dock att förolämpa eller såra någons känslor.
 • Lyssna aktivt: Var lyhörd för personens svar och engagera dig i en meningsfull konversation baserad på deras intressen och erfarenheter.
 • Personligt utrymme: Respektera personens personliga utrymme och kom inte för nära om det inte verkar vara ömsesidigt önskat.
 • Ta ett nej: Om personen inte verkar vara intresserad eller inte svarar positivt på dina pickup lines, respektera deras val och gå vidare.
 • Vara dig själv: Använd pickup lines som en isbrytare, men var också redo att visa din sanna personlighet och intressen. Autenticitet uppskattas oftast mer än klyschiga fraser.

Om du gång på gång misslyckas så bör du:

 • Praktisera empati: Sätt dig i den andra personens ställe och tänk på hur du skulle vilja bli behandlad i en liknande situation.

Följa upp en framgångsrik pick up line – På puben eller baren

Att följa upp en framgångsrik pick up line på ett smidigt sätt är nyckeln till att öppna upp för en djupare och mer meningsfull konversation. Efter att du har fått ett positivt svar på din inledande raggningsreplik är det dags att bygga vidare på det intresset. Här är några strategier som kan hjälpa dig att hålla konversationen igång och skapa en genuin koppling:

 1. Ställ öppna frågor
  Efter din inledande replik, övergå till att ställa öppna frågor som uppmuntrar till längre svar än bara ”ja” eller ”nej”. Frågor som ”Vad tycker du om den här platsen?” eller ”Hur har din kväll varit så här långt?” kan öppna upp för en mer naturlig flöde i samtalet.
 2. Dela något om dig själv
  Att dela något personligt (men inte för privat) om dig själv kan skapa en känsla av ömsesidighet och uppmuntra den andra personen att också dela. Du kan prata om varför du valde just den baren, nämna en hobby eller en intressant upplevelse du nyligen haft.
 3. Använd humor
  Om din pick up line hade en humoristisk ton, fortsätt på samma bana! Humor är ett fantastiskt sätt att hålla stämningen lättsam och underhållande. Ett skämt eller en rolig anekdot kan göra underverk för att bryta isen ytterligare.
 4. Lyssna aktivt
  Visa genuint intresse för vad den andra personen har att säga genom att lyssna aktivt. Detta innebär att du inte bara väntar på din tur att tala, utan faktiskt engagerar dig i det de säger genom att nicka, ställa uppföljningsfrågor och kommentera det de delar med dig.
 5. Hitta gemensamma intressen
  Under samtalets gång, var på utkik efter gemensamma intressen eller erfarenheter. Detta kan vara allt från musiksmak till resmål eller favoritfilmer. Att hitta gemensamma punkter kan snabbt skapa en starkare koppling och ge er mycket att prata om.
 6. Anpassa dig efter svaren
  Baserat på hur personen svarar, anpassa din konversation. Om de verkar entusiastiska om ett ämne, utforska det mer. Om de inte verkar intresserade, var redo att smidigt byta ämne.
 7. Visa uppskattning
  Ett enkelt ”Jag tycker det är riktigt trevligt att prata med dig” kan göra mycket för att visa din uppskattning och bekräfta att du är intresserad av konversationen.
 8. Var närvarande
  Undvik att kolla på din telefon eller låta dig distraheras av andra saker runt omkring. Att vara helt närvarande i samtalet visar att du värderar interaktionen och personen du pratar med.

Att hålla en konversation igång efter en framgångsrik pick up line handlar mycket om att vara uppmärksam, genuint intresserad och villig att dela med dig av dig själv. Genom att följa dessa strategier kan du öka chanserna för att skapa en meningsfull koppling.

Andra gyllene tips hittar du i våra andra artiklar:

 1. Roliga rizz repliker
 2. 38 Pick up lines in Swedish (with translations)
 3. De absolut bästa pick up lines för Tinder på svenska
 4. 21 Svenska Rizz lines

Tack för att du har läst våra bästa Pick up Lines för baren

Vi hoppas att du har haft lika roligt som vi har haft med våra 15 bästa pick up lines för baren. Att inleda en konversation med någon kan vara nervöst, men med dessa pick up lines i din verktygslåda kommer du att imponera på din nördiga crush eller vem som helst som fångar ditt öga. Så nästa gång du befinner dig på en bar och vill starta en konversation, tveka inte att använda några av dessa pick up lines. Och glöm inte att dela med dig av dina egna favoriter i kommentarfältet nedan! Vi vill höra vilka pick up lines som fungerar för dig och om de ledde till en rolig kväll eller kanske till och med en dejt. Så kommentera nedan och dela med dig av dina bästa pick up lines!


Nu när du läst våra bästa Pick up Lines för baren, kanske du också vill läsa:

Lämna en kommentar