15 bästa Pick up Lines för baren

Här är de 15 bästa pick up lines för baren som kan användas under en kväll ute på stan. Tänk på att pick-up lines kan vara roliga och lättsamma, men det är viktigt att visa respekt och vara lyhörd för den person du pratar med. Ha kul och lycka till! 🍺

 1. ”Är du en trollkarl? För varje gång jag ser dig försvinner alla andra.”
 2. ”Hej, jag är inte en fotograf, men jag kan verkligen se oss tillsammans.”
 3. ”Får jag låna en karta? För jag har just gått vilse i dina ögon.”
 4. ”Finns det Wi-Fi här? För jag känner en stark koppling mellan oss.”
 5. ”Du måste vara en snöstorm, för jag har blåst bort i din aura.”
 6. ”Tror du på kärlek vid första ögonkastet eller måste jag gå förbi igen?”
 7. ”Om du vore en grönsak skulle du vara en söt-potatis 🍠.”
 8. ”Känner du igen mig? Jo, jag är personen du har drömt om.”
 9. ”Är du en fiskare? 🎣 För du har fångat mitt intresse.”
 10. ”Har du en namnlapp? För jag skulle vilja veta vad jag ska ropa efter dig när du går.”
 11. ”Tjänstgör du som en magnet? För jag känner en stark dragningskraft mellan oss.”
 12. ”Hej, jag är en tidsresenär som kommer från framtiden. Jag är här för att träffa dig.”
 13. ”Kan jag få låna din hand? Jag vill se om mitt hjärta 💘 slår lika snabbt som ditt.”
 14. ”Kan jag följa med dig hem? Min app säger att vi är perfekta för varandra.”
 15. ”Har du en extra plats bredvid dig? För mitt hjärta verkar vilja sitta där.”

Viktigt och tänka på vid användning av pick up lines i en bar

Användning av pickup lines kan vara roligt och spännande, men det är viktigt att tänka på några saker för att säkerställa en positiv och respektfull upplevelse för alla inblandade:

 • Läs av situationen: Se till att personen du pratar med verkar vara öppen för att interagera och inte är upptagen eller ointresserad.
 • Visa respekt: Kom ihåg att alla människor förtjänar respekt och att använda pickup lines som är vulgära, kränkande eller nedlåtande kan göra att personen känner sig obekväm.
 • Var ärlig: Försök att vara genuin och ärlig i dina intentioner. Om du är ute efter att skapa en anslutning, visa uppriktigt intresse för personen och deras liv.
 • Anpassa dig: Om en pickup line inte fungerar eller om personen verkar ointresserad, var beredd att anpassa dig och ändra ämnet eller avsluta konversationen artigt.
 • Humor: Pickup lines kan vara roliga och underhållande, så använd dem med glimten i ögat och försök att få personen att skratta. Undvik dock att förolämpa eller såra någons känslor.
 • Lyssna aktivt: Var lyhörd för personens svar och engagera dig i en meningsfull konversation baserad på deras intressen och erfarenheter.
 • Personligt utrymme: Respektera personens personliga utrymme och kom inte för nära om det inte verkar vara ömsesidigt önskat.
 • Ta ett nej: Om personen inte verkar vara intresserad eller inte svarar positivt på dina pickup lines, respektera deras val och gå vidare.
 • Vara dig själv: Använd pickup lines som en isbrytare, men var också redo att visa din sanna personlighet och intressen. Autenticitet uppskattas oftast mer än klyschiga fraser.

Om du gång på gång misslyckas så bör du:

 • Praktisera empati: Sätt dig i den andra personens ställe och tänk på hur du skulle vilja bli behandlad i en liknande situation.

Andra gyllene tips hittar du i våra andra artiklar:

 1. Roliga rizz repliker
 2. 38 Pick up lines in Swedish (with translations)
 3. De absolut bästa pick up lines för Tinder på svenska
 4. 21 Svenska Rizz lines

Tack för att du har läst våra bästa Pick up Lines för baren

Vi hoppas att du har haft lika roligt som vi har haft med våra 15 bästa pick up lines för baren. Att inleda en konversation med någon kan vara nervöst, men med dessa pick up lines i din verktygslåda kommer du att imponera på din nördiga crush eller vem som helst som fångar ditt öga. Så nästa gång du befinner dig på en bar och vill starta en konversation, tveka inte att använda några av dessa pick up lines. Och glöm inte att dela med dig av dina egna favoriter i kommentarfältet nedan! Vi vill höra vilka pick up lines som fungerar för dig och om de ledde till en rolig kväll eller kanske till och med en dejt. Så kommentera nedan och dela med dig av dina bästa pick up lines!


Nu när du läst våra bästa Pick up Lines för baren, kanske du också vill läsa:

Lämna en kommentar