19 bästa cheesy pick up lines på svenska

I kärlekens spel kan allt från ärlighet till humor vara din biljett till någons hjärta. Ibland kan det bästa sättet att bryta isen vara genom en klyschig men rolig pick-up line. Här listar vi de 19 bästa cheesy pick-up lines på svenska.

Här är alla cheesy pick up lines

 • ”Är du en sol? För du får mig att känna mig varm och lycklig.”
 • ”Är du en stjärna? För du är den enda i min himmel.”
 • ”Har du en karta? För jag har gått vilse i dina ögon.”
 • ”Är ditt namn Google? För du har allt jag söker.”
 • ”Tror du på kärlek vid första ögonkastet, eller ska jag gå förbi igen?”
 • ”Är du en parkeringsbot? För du har ’fine’ skrivet över hela dig.”
 • ”Kan jag följa med dig hem? Mina föräldrar har alltid sagt till mig att följa mina drömmar.”
 • ”Om skönhet vore en brott, skulle du få livstid.”
 • ”Är du en regnbåge? För du är en vacker syn.”
 • ”Om jag sa att du hade en vacker kropp, skulle du hålla den emot mig?”
 • ”Är du en bok? För jag vill läsa dig från pärm till pärm.”
 • ”Ditt namn måste vara Coca Cola, för du är så-”aahh”-görande.”
 • ”Är du en film? För jag vill se dig igen och igen.”
 • ”Känner jag igen dig? Du ser ut som min nästa flickvän/pojkvän.”
 • ”Är din pappa en konstnär? För du är en riktig målning!”
 • ”Vet du vad som skulle se bra ut på dig? Jag!”
 • ”Är du en låt? För jag kan inte få dig ur huvudet.”
 • ”Om jag var en trollkarl, skulle jag förvandla alla andra killar till grodor för att få chansen att vara med dig.”
 • ”Är du en tårtbit? För jag vill ta en bit av dig.”

3 matrelaterade Cheesy Pick-Up Lines

 • ”Är du sushi? För du rullar rakt in i mitt hjärta.”
 • ”Är du en kopp te? För du gör mig varm inuti.”
 • ”Är du en taco? För jag vill fylla dig med min kärlek.”

När ska man använda cheesy pick up lines?

Ah, cheesy raggningsrepliker, en konstform i sig! Dessa är som bäst när de används i rätt kontext och med rätt inställning. Här är några scenarier när de kan fungera till din fördel:

 • För att bryta isen: I en social situation där stämningen är avslappnad och folk är öppna för att skämta runt, kan en cheesy raggningsreplik vara det perfekta sättet att bryta isen. Det visar att du inte tar dig själv för allvarligt och kan skapa en lätt och skämtsam atmosfär.
 • När du redan har en rapport: Om du redan har pratat med personen en stund och känner att ni båda är bekväma, kan en cheesy replik vara ett roligt sätt att eskalera flirtandet på. Det kan visa att du är intresserad utan att vara för framfusig.
 • På temafester eller event: På en fest eller ett event där temat är lättsamt eller cheesy, kan det vara helt rätt läge att dra till med en sådan replik. Det passar in i kontexten och kan vara en rolig konversationsstartare.
 • Som en del av din personlighet: Om du är någon som naturligt har en humoristisk eller lekfull personlighet, kan cheesy raggningsrepliker vara ett uttryck för vem du är. Det är viktigt att vara autentisk, så om det känns rätt för dig, go for it!

Kom ihåg att leveransen är nyckeln. Du måste kunna skratta åt dig själv och repliken du använder. Om du får ett skratt eller ett leende, har du lyckats. Och om det inte går som planerat, ingen fara – att kunna hantera ett avböjande med god humor och värdighet är också en attraktiv egenskap.

Slutligen, ha alltid respekt för personen du pratar med. Om de inte verkar intresserade eller bekväma, är det viktigt att backa och respektera deras gränser. Cheesy raggningsrepliker ska vara roliga och lätthjärtade, inte göra någon obekväm.

Sammanfattning

Cheesy pick up lines på svenska kan vara ett roligt sätt att närma sig någon och skapa en avslappnad atmosfär. Genom att använda humor och charm kan dessa repliker sprida leenden och öppna upp för intressanta samtal. Kom dock ihåg att det är viktigt att läsa av den andra personens mottaglighet och att använda dessa linjer med respekt. Så var modig, var lekfull och låt dessa cheesy pick-up lines på svenska vara en rolig start på en spännande konversation.

Har du några roliga alternativ som du vill dela med dig? Kommentera eller skicka in dina förslag till oss!


Se också våra andra populära artiklar:


Lämna en kommentar