Dirty pick up lines

dirty pick up lines

I djungeln av social interaktion finns det ett särskilt område som ständigt fascinerar, förvirrar, och förundrar: konsten att ragga. Denna artikel dyker ned i de mest vågade och oväntade raggningsreplikerna som kan tänkas vända upp och ner på det vanliga raggningspelet. Vare sig du är ute på krogen, på en fest, eller kanske bara scrollar igenom din favoritdejtingapp, kan dessa repliker vara precis vad du behöver för att sticka ut från mängden – eller åtminstone ge någon ett gott skratt.

Varning: Innan vi kastar oss in i dessa kreativa och ibland gränsöverskridande fraser, kom ihåg att raggningsrepliker bör användas med försiktighet och respekt för mottagarens gränser och komfortnivå. Det som är charmigt för en person kan vara opassande för en annan. Timing och sammanhang är allt.

Dirty pick up lines för henne

 • ”Jag gillar dig som jag gillar mitt kaffe. Ständigt inom mig.”
 • ”Får jag hjälpa till att lossa ditt bälte? Det ser riktigt tajt ut.”
 • ”Din tröja är gjord av 100% pojkvänsmaterial. Den sitter fint på dig.”
 • ”Hej, vad heter du? Jag behöver veta vad jag kommer att skrika ut ikväll.”
 • ”Hallå där! Jag behöver verkligen inte hjälp av en sked socker för att svälja dig.”
 • ”Jag måste vara en strömbrytare eftersom jag tittar på dig och blir påslagen.”
 • ”Låt oss låtsas att jag är Titanic och du är havet, jag går ner på dig.”

Dirty pick up lines att säga till en tjej

 • ”Jag är ingen meteorolog, men du kan förvänta dig mer än några få millimeter ikväll.”
 • ”Skulle du vilja gå ut och äta någon gång, eller ska vi hoppa direkt till efterrätt i mitt rum?”
 • ”Glöm inte mitt namn för du kommer att skrika det ikväll.”
 • ”Jag är ingen ande, men jag kan få dina drömmar att bli verklighet.”
 • ”Jag är ingen fotograf, men jag kan definitivt se oss tillsammans.”
 • ”Jag har inga underkläder på mig. Kan jag erbjuda dig en plats?”
 • ”Har du en karta? Jag går vilse i dina ögon.”
 • ”Kyss mig om jag har fel, men dinosaurier finns fortfarande, eller hur?”
 • ”Jag är ingen matematiker, men jag tror att vi är en perfekt match.”
 • ”Har du ett plåster? Jag skrapade precis mitt knä när jag föll för dig.”
 • ”Endast två saker kan väcka mina sinnen: du och kaffe!”
 • ”Om du vore en frukt skulle du vara en fin ananas.”

Att använda förföriska raggningsrepliker kräver samma självförtroende som att använda vilken annan replik som helst, särskilt för kvinnor – leveransen är viktig. Använd till exempel replikerna i kombination med push-pull-metoden.

Dirty sexy pick up lines

 • ”Du ser kall ut. Vill du använda mig som en filt?”
 • ”Jag är inte så förtjust att titta på solnedgångar, men jag skulle älska att se dig gå ner.”
 • ”Är de där byxorna från rymden? För din rumpa är från en annan värld.”
 • ”Heter du läxor? För jag gör dig inte, men det borde jag.”
 • ”Rosor är röda, violer är blå. Jag gillar spaghetti, låt oss dra.”
 • ”Så hur gillar du dina ägg på morgonen? Rörda, eller befruktade?”
 • ”Du ser ut som ett svalkande glas vatten, och jag är världens törstigaste man.”
 • ”Det här är inte en ölmage. Det är en bränsletank för en kärleksmaskin.”
 • ”Är du en omelett? För du gör mig ägg-citerad!”
 • ”Jobbar du på Dick’s? För du visar upp varorna.”
 • ”Är du kall? Du ser ut som om du kunde behöva lite varm choklad… Tja, här är jag!”
 • ”Låt mig knyta dina skor, för jag vill inte att du faller för någon annan.”
 • ”Är du orkanen Per? För du blåser bort mig.”

Sammanfattning av dirty pick up lines

Förföriska raggningsrepliker är en djärv och lekfull kommunikationsform som används för att väcka intresse och skapa en omedelbar känslomässig reaktion. Dessa repliker varierar från subtilt flirtiga till öppet suggestiva, och de är utformade för att bryta isen med en humoristisk eller chockerande vändning. Användningen av sådana repliker kräver en god känsla för timing och sammanhang, samt en stark medvetenhet om mottagarens komfortnivå och öppenhet för sådan kommunikation. Se även 19 bästa cheesy pick up lines på svenska & De absolut bästa pick up lines för Tinder på svenska

Lämna en kommentar