Dåliga Pick up Lines

Välkomna till Utekväll, platsen där humor och nöjen möts för en oförglömlig kväll!

Idag ska vi ta oss an ämnet som få har lyckats bemästra – ”Dåliga pick up lines på svenska.” Som en erfaren stå-upp komiker har jag sett allt och hört det mesta när det kommer till dessa patetiska försök till flirtar. Så förbered er på några kallsupar och låt oss ta en tur nerför minnesgatan fylld med klämkäcka ord som sällan imponerar.

Nu, kära publik, låt oss ta ett steg in i de mörka, dimmiga barernas värld och utforska några av de sämsta pick up lines som någonsin uttalats på svenska.

Dåliga pick up lines på svenska

Är din pappa en tjuv? För någon stal stjärnorna och satte dem i dina ögon.” Ja, ni hörde rätt – det är lika gammalt som tidningarna man samlar damm med, och inte precis en kärleksgaranti.

Men var inte oroliga, vi har fler i rockärmen. Hur låter det här: ”Är du trött? För du har sprungit i mina drömmar hela natten.” Javisst, för inget säger ”attraktivt” som att påminna någon om hur utmattad de är!

Låt oss inte glömma den tidlösa klassikern: ”Gör det ont? När du föll ner från himlen?” En sån här replik skulle nog få vem som helst att stelna till av obehag och undra om man möjligen kan teleportera sig ut ur baren direkt.

meme dåliga pick up lines
Lade in en meme här för din skull 😉

Och vad sägs om denna pärla: ”Jag kan inte vara fotograf, men jag kan definitivt bilda oss två.” Ja, varför inte visa upp sin ointresse för yrkesmässig kompetens direkt?

Fler dåliga pick up lines

 1. ”Är du en brandvarnare? För varje gång du är nära får jag en omedelbar panikreaktion.”
 2. ”Om du var en trappa skulle du vara en sned trappa, för du får mig att snubbla på mina ord.”
 3. ”Tror du på kärlek vid första ögonkastet, eller ska jag gå förbi igen?”
 4. ”Är du en låttext? 🎵 För du är helt obegriplig och jag vet inte vad jag ska säga till dig.”
 5. ”Jag är ingen arkitekt, men jag kan bygga upp ett pinsamt ögonblick mellan oss på nolltid.”
 6. ”Om du var en dator 🖥️ skulle du vara en krashad dator, för du har fått mitt sinne att frysa.”
 7. ”Är du en kalender? För du har dagar jag helst vill stryka över.”
 8. ”Om du var en grönsak skulle du vara en ’awkward’kini.”
 9. ”Är du en GPS? För med dig tar jag alltid fel sväng.”
 10. ”Om du vore en blomma skulle du vara en ’cringe’tus.”
 11. ”Du måste vara en trollstav, för varje gång jag ser dig vill jag gömma mig i mitt skåp.”
 12. ”Du är som en dålig låt på radion. Jag kan inte få dig ur mitt huvud, men jag skulle vilja.”
 13. ”Om du var en fotbollsmatch ⚽ skulle du vara en match jag hellre zappar ifrån.”
 14. ”Du är som en mattebok 📘 – full av problem.”
 15. ”Är du en spegel? För när jag ser på dig frågar jag mig själv ’Vad gör jag här?'”
 16. ”Om du var en dryck, skulle du vara en besk kaffe som jag råkade spilla ut.”
 17. ”Du måste vara en labyrint, för jag går vilse i din konversation.”
 18. ”Är du en snubbeltråd? För jag faller bara platt varje gång jag närmar mig dig.”
 19. ”Om du var ett instrument, skulle du vara en urstämd gitarr 🎸.”
 20. ”Är du en klocka? För du får tiden att kännas mycket längre än den är.”
 21. ”Om du vore en app skulle du vara en som jag råkar ladda ner och sedan omedelbart tar bort.”
 22. ”Du måste vara en glödlampa 💡 – du lyser upp rummet, men ibland är det för mycket.”
 23. ”Är du en teaterpjäs? För du verkar överdramatisk och lite för långrandig.”

Du får inte missa våra guldkorn till artiklar:

 1. De absolut bästa pick up lines för Tinder på svenska
 2. Roliga rizz repliker
 3. Pick-up lines för Busschaufförer: Hitta kärleken längs vägen! 🚌

Sammanfattning

Mina kära läsare, det här är bara ett smakprov på den oändliga skattkistan av dåliga pick-up lines som finns där ute. Men glöm inte att skratta åt dem, för de är ett bevis på hur vi alla kämpar med att imponera och göra intryck på varandra.

Innan vi avslutar, vill jag påminna er om att det här bara är för skojs skull. När du faktiskt försöker närma dig någon du är intresserad av, var dig själv och visa äkta intresse för den andra personen. Låt oss inte falla för de här stereotypa och ineffektiva replikerna.

Vi på Utekväll vill att du ska ha det bästa möjliga nöjet, oavsett om det är på krogen, hemma eller var som helst! Glöm inte att utforska våra andra artiklar där vi tar upp allt mellan himmel och jord för att förgylla ditt nöjesliv.

Har du några frågor eller egna dåliga pick up lines att dela med dig av? Tveka inte att kommentera nedan eller skicka in dem till oss. Vi älskar att höra från er och fortsätta sprida glädje och skratt tillsammans.

Tack för att ni delade denna stund med mig och Utekväll. Kom ihåg, håll er humoristiska sida vid liv och låt oss tillsammans njuta av allt det roliga som livet har att erbjuda!

Dela med dig av dina misslyckanden

”Nu är det er tur, kära läsare! Vi har alla varit där – i hetluften av en utekväll, bevapnade med en rad så klyschig att den borde ha sin egen sitcom. Eller kanske du varit mottagaren av en replik som var så dålig att den förtjänade en medalj för ’Årets Sämsta Försök’. Oavsett vilket, är det dags att dela med oss av dessa pärlor! Kommentera nedan med de mest skrattframkallande, pannkaksplatta eller rent av bisarra pick up lines du har stött på eller modigt levererat. Ditt bidrag blir inte bara en del av vår gemensamma skrattfest här på Utekväll, utan du hjälper oss också att samla en guldgruva av vad man inte ska säga när man försöker göra ett intryck. Vem vet, kanske din replik blir nästa stjärna i vår samling! Så skriv, dela och skratta – för i kärlekens och humoristiska misslyckandens värld är vi alla i samma båt.”


Lämna en kommentar